Skip to main content
Versie: 1 januari 2022

Annuleringsbeleid

Studio Sandra Gortemaker verkoopt online trainingen en ondersteunend drukwerk zoals een weekplanner en motivatiekaarten.

Live sessies

Voor live sessies wordt er een kantoor gehuurd en om deze reden zijn er speciale regels omtrent teruggave van geld. Meld je 3 weken van te voren af voor een eenmalige sessie dan krijg je jouw geld terug. Daarna krijg je een tegoed om op een andere datum nogmaals mee te doen. Dat geld ook in het geval van ziekte.

Online Sessies

Kan je toch niet bij een sessie aanwezig zijn? Meld je dan tijdig af. Omdat er een max. aantal ondernemers mee kunnen doen kan jouw plaats nog aan een ander worden gegeven. Hier geld 2 weken van te voren afmelden daarna krijg je een tegoed die je op een ander tijdstip kan gebruiken.

Online trainingen

Het kan voorkomen dat u toch niet tevreden bent over de training. In dit geval neemt u per mail of telefonisch contact op met Sandra Gortemaker.

In overleg bied ik u een bevredigend alternatief of ik stort het bedrag terug. U ontvangt een creditfactuur.

Er zijn uitzonderingen:

  • U heeft alle lessen wel gevolgd en de video’s bekeken*
  • U heeft uw inlog gedeeld met derden

*In ons leerlingvolgsysteem is te volgen tot hoe ver u de training heeft gevolgd.

Drukwerk

Indien u kan aantonen dat uw drukwerk beschadigd is aangekomen heeft u recht op teruggave van uw geld.

Maak hiervan foto’s van de verpakking en het artikel. Geef ook de naam door van de bezorgdienst.

Retourneren is kostentechnisch niet interessant. Het gaat om kleine bedragen. Neem contact op met Sandra Gortemaker om hier een passende oplossing in te vinden. In de meeste gevallen kunt u het beschadigde artikel behouden. U ontvangt een nieuw exemplaar mits op voorraad of uw geld terug.