Skip to main content

Les categorie: LearnDash

4.0 Betalingen

Er zijn veel ondernemers die de online trainingen blended aanbieden. De training gaat dan mee op de factuur voor het hele traject. Er hoeft dan niet online via de website betaald te worden.

Het meest logische is om dan te vragen aan je deelnemers/cursisten om zich registreren. Achter de schermen kan je dan per persoon de juiste training toevoegen.

Je kan ook een groep aanmaken. Het voordeel is dat je dan meerdere trainingen kan koppelen aan de groep. En je kan een groep collega’s bij elkaar zetten die unieke content krijgen. Je kan namenlijk ook pagina’s open stellen voor een groep.

Kom je er niet uit? Overleg even met mij wat het handigste is.

Zelf gebruik ik Woocommerce, Mollie en een koppeling naar MoneyBird. Volledig geautomatiseerd.

Vergeet niet per groep en training aan te geven hoe lang men toegang heeft. Zelf stel ik 1 jaar in. En om het aantal accounts binnen te perken te houden stuur ik een notificatie (ook ingebouwd) als ze langer dan een x-aantal maanden niet hebben ingelogd. Is er geen activiteit meer, dan haal ik het account offline. I.v.m. AVG zorg je dat je altijd je website up-to-date houd en alle updates bij houd.

5.0 Techniek | Installatie

Werken met de starter templates is het makkelijkste omdat je zo alle benodigde pagina’s installeert. De naam zegt het al, startertemplates…

Hieronder een video om weer te geven hoeveel plugins je nodig kan hebben. Ga je nog geen betalingen doen dan kan je met heel wat minder toe.

YouTube player

1.0 Introductie op LearnDash


In dit eerste hoofdstuk vertel ik je kort iets over alle onderdelen van deze training. Wat is LearnDash en wat kan je er allemaal mee.

Hoofdstuk 1 mag je gratis volgen zodat je kan beslissen of LearnDash wat voor je is.