Lees dit, voordat je deze training koopt

Om deze training goed te kunnen volgen moet je wel wat basiskennis hebben over WordPress zelf. Deze kennis kun je opdoen in deze WordPress training. Hierin leer je o.a. hoe je pagina’s en berichten aanmaakt. Ik zal met regelmaat teruggrijpen op de basis kennis uit de WordPress training. Je krijgt gratis toegang tot deze training na aanschaf van deze training.

Een bestaande installatie van WordPress is nodig voordat je kan beginnen met de training.

Zodra je de training hebt aangeschaft stuur ik je het benodigde template + api code via WeTransfer. Stuur een mail met daarin de domeinnaam waar deze op wordt geïnstalleerd. Elke API code is uniek.

Uiteraard hoop ik op je begrip als het toesturen wat langer duurt als dit buiten kantoor uren is (9:00-17:00). Stuur me een bericht via WhatsApp op 06 531 90 681, dan check ik mijn mail.

Reserveer tijd

In deze training neem ik je stap voor stap mee door de mogelijkheden en instellingen. Reserveer zo’n 20-40 uur om je eigen website te maken. Dit is uiteraard zonder het schrijven van de teksten of het zoeken of laten maken foto’s of zoeken van afbeeldingen.

Wat je kunt besparen

Normaal gesproken reken ik tussen de € 900-1400 voor het maken van een website. Maar ik leer je door middel van video’s hoe jij dit zelf kan doen. Naast de besparing van het uitbesteden, hoef je ook niet elke keer naar een webbouwer om na live gang nog wat aan te passen.

Plaats een reactie

Laat een reactie achter