Skip to main content

Hoe krijg je meer klanten?

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gratis (met registreren en inloggen)

In deze training gaan we wat dieper in op de theorie. Hoe maak je van een lezer en bezoeker een betalende klant?

Het is vooral ook bedoeld om je te inspireren en te laten zien welke online training voor jou passend is.

Doe je mee met het 3 maanden traject dan heb je 3 maanden inzage tot alle trainingen. In deze periode kies je wel een focus en kies je de training die hier bij past. Meer over het 3 maanden traject lezen doe je hier >>

Elke les is een introductie op een online training. Behalve die over adverteren en het meten.*
Sommige trainingen zijn alleen beschikbaar in het drie maanden traject omdat ik niet gebruik maak van mijn eigen video materiaal.

Wat is het drie maanden traject?

In het 3 maanden traject kies je één van de beschikbare trainingen om mee aan de slag te gaan en uit te werken. In de live en zoom sessie nemen we de stappen en resultaten door. En je geeft aan wat je doelen zijn voor de komende twee weken. Optioneel kun je vragen stellen bij de lessen of mee doen aan Q&A’s.

Voor sommige zaken zoals het opzetten van een zoekwoorden onderzoek, specifieke instellingen van Google Analytics en Google Tag Manager, of adverteren wil ik je graag doorverwijzen naar een online marketeer. Om het helemaal goed te finetunen en de meeste opbrengst te behalen zou ik namelijk kiezen voor een expert op dit gebied.

*tekst aangepast op 30 aug 2022. Adverteren is een technisch verhaal en kan je vaak wel met een stappenplan. In dit traject focus je op hoe je goed kan aansluiten op je klant en zijn behoefte. Indirect heb je dan wel de invulling en insteek voor je advertentie. Wil je gaan adverteren dan kan ik je doorverwijzen naar een marketeer.

Photo by Christiann Koepke on Unsplash