Skip to main content

Klantreis en Conversie

In deze training gaan we wat dieper in op de theorie van klantreis en conversie. Hoe maak je van een website bezoeker een betalende klant?

In de samen doe sessie is er gelegenheid om praktisch aan de slag te gaan met de theorie die je ook als huiswerk thuis kan doen. De beste resultaten krijg je als dit voorafgaand doet aan de sessie.

Extra uitleg

Online marketeer

Voor sommige zaken zoals het opzetten van een zoekwoorden onderzoek, doormeten van je website of deze technisch ook in orde is voor SEO, specifieke instellingen van Google Analytics en Google Tag Manager, of adverteren wil ik je graag doorverwijzen naar een online marketeer. Mijn focus ligt op vormgeving, bouwen en uitleggen hoe je de website kan gebruiken. Ook heb ik een gedegen basis kennis over hoe de theorie werkt en deze door te vertalen naar de praktijk op een website of nieuwsbrief.

Adverteren is een technisch verhaal en kan je vaak wel met een stappenplan. In dit traject focus je op hoe je goed kan aansluiten op je klant en zijn behoefte. Indirect heb je dan wel de invulling en insteek voor je advertentie. Wil je gaan adverteren dan kan ik je doorverwijzen naar een marketeer.