1.5 Contact met de cursisten

Er zijn verschillende opties om contact te houden. Je kan werken met BuddyPress. Ik heb heel kort met deze forum plugin gewerkt maar ik vond het er niet zo aantrekkelijk uit zien. En je kan eenvoudig per les de reacties open zetten. Op deze manier concentreer je de vragen die er zijn per les.

Wil je toch een forum opzetten dan zul dit ook moeten gaan beheren. En je moet een goede structuur neer moeten zetten zodat er niet op verschillende plekken dezelfde vraag wordt gesteld. Werk je met BuddyPress dan kan je ook gedeeltes openstellen en/of koppelen per module.

Huddle

Als de community heel belangrijk is dan moet je ook de Huddle overwegen in plaats van LearnDash. Dit is wel van een heel andere prijsklasse maar bied voor memberships veel meer.

Facebook, slack o.i.d.

Een alternatief is Facebook groepen. Houd er dan wel rekening mee dat je mensen buitensluit die geen gebruik maken van dit platform. Dat geld voor elk platform dat je inzet buiten de omgeving.

Webinars

Daarnaast is interessant om (eventueel tegen bij betaling) live-sessies te organiseren. Afhankelijk van je doelgroep en of deze gelijktijdig zijn gestart.

Houd er rekening mee dat Blended Learning het beste werkt. Het blijft dus goed om ook terugkomdagen of sessies te organiseren.Meer info over kosten en het laten makenKnop toevoegen

Plaats een reactie

Laat een reactie achter